Over ons

Kung Fu Amsterdam is een van de oudste Kung Fu scholen in Amsterdam. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring bieden wij jou Kung Fu lessen van de beste kwaliteit. Bij Kung Fu Amsterdam worden alle instructeurs persoonlijk opgeleid door grootmeester Sifu Sergio. Deze grootmeester staat wereldwijd bekend als ‘de encyclopedie van Wing Chun’ en komt regelmatig over vanuit China om bijscholing te geven. Dit zorgt ervoor dat ons systeem, stijl, principes en onze filosofie op de juiste en authentieke wijze wordt overgebracht op iedere leerling van onze Wing Chun Kung Fu opleiding. 

Waarom trainen bij Kung Fu Amsterdam?

Bij ons kun je veilig, snel en effectief Kung Fu leren. Je leert jezelf te verdedigen in een fijne en veilige omgeving. Je wordt omringd door gediplomeerde en uiterst gemotiveerde instructeurs met veel praktijkkennis en ervaring. Wekelijks komen onze instructeurs bijeen voor evaluatie en training. Dit zorgt ervoor dat alle beoogde doelen daadwerkelijk bereikt worden en maakt het mogelijk dat wij onze leerlingen kwalitatief goed les kunnen geven. Onze instructeurs doorlopen altijd een zeer gedegen stage van 2 jaar voordat ze zelfstandig les mogen geven. Hierdoor krijg jij gegarandeerd Kung Fu lessen van de hoogste kwaliteit.

Kung Fu voor beginners en gevorderden

Wij geven Kung Fu lessen aan beginners en training voor gevorderden. Onze Kung Fu lessen zijn geschikt voor iedereen. Voor mannen, vrouwen, senioren van 50+ en jeugd in de leeftijd vanaf 4 tot en met 16 jaar oud. Iedereen is welkom bij Kung Fu Amsterdam! Weet je nog niet zeker of het iets voor jou is? Probeer het dan eerst uit, je krijgt bij ons twee proeflessen cadeau.

Kung Fu school met 5-sterren beoordeling

Onze Kung Fu academy heeft een zeer goede reputatie en is al 25 jaar bekend in heel Amsterdam en omstreken. Wij onderscheiden ons van andere Kung Fu scholen door een kwalitatief hoog niveau van trainingen, cursussen en workshops.

IWKA Wing Chun

IWKA Wing Chun is een unieke vorm van Wing Chun gebaseerd op de drie aspecten van de Chinese vechtsport: filosofie, gezondheid en het martial arts deel. De balans tussen deze drie is erg belangrijk en dit dragen wij bij Kung Fu Amsterdam uit. In onze lessen zit een stukje van de Chinese cultuur en we bereiden de leerlingen voor op de hedendaagse behoefte aan zelfverdediging op straat. Hierbij leggen we de nadruk op het ontwikkelen van lichaam, geest en energie. Dit tillen we naar een hoger niveau. Wing Chun is gebaseerd op de oude Chinese wijsheid. Dankzij onze grootmeester Sifu Sergio bieden wij Kung Fu lessen volgens deze wijsheid. De lessen gaan verder dan alleen het aanleren van de vechtsport, maar bieden echt verrijking. Zowel voor het lichaam als de geest.

Schrijf je in voor gratis proeflessen

Wil je lid worden van Kung Fu Amsterdam? 

Schrijf je in en krijg twee proeflessen gratis!

Kinderen

Volwassenen

Proefles aanvragen

Meld je hier aan voor een gratis proefles