Mijn Kung Fu verhaal

29-06-2022

Pas 18 jaar en toch al 14 jaren ervaring als lid van IWKA - mijn Kung Fu verhaal

Wie had dat ooit gedacht het 4-jarig meisje die haar emoties niet onder controle kon houden en veel driftbuiten had, is nu een 12th Student Grade / Black Belt.

Vanaf dag 1 was ik verliefd op de kung fu school en de sport. Het voelde als een tweede huis. Kung fu werd niet alleen maar mijn hobby maar ook mijn grote passie. Kung fu heeft mij heel erg geholpen in mijn persoonlijke groei van kind naar jongvolwassenen, met name het stellen van en bereiken van doelen.  
 
Het kunnen behalen van een volgende slip, band of graad maakt je gemotiveerd om je best te doen, maar leert je ook om doelen te stellen en door hard te werk en focus die te kunnen behalen. Deze school heeft me veel meer geboden dan het leren van stoten en trappen, maar het heeft me geholpen met mijn focus, zelfvertrouwen, beheersing van emoties en hoe je met andere mensen omgaat.  
 
In de afgelopen 14 jaar heb ik in 2013 mijn jeugd zwarte band behaald, in 2018 mijn volwassen zwarte band behaald en ben ik begonnen met het worden van een volwaardige instructeur binnen de school.

Met alle liefde geef ik nu mijn passie over aan andere kinderen en volwassenen, en hoop ik hun dezelfde boodschap en ervaring mee te kunnen geven die ik zelf heb mogen ervaren. 

 

Wat vinden onze klanten?

Meer referenties
''For my daughter this resulted in mutual respect, build on kindness and discipline.''
''Wij zijn zeer dankbaar voor de lessen en de positieve impact die ze maken op onze dochter.''
''We can see they are learning a lot and are very satisfied with their progression.''
''I would say that IWKA is not just a place where you learn Kung Fu; it’s a place where you learn about life.''