Volwassenen

De beste Kung Fu lessen volg je bij Kung Fu Amsterdam. Wij bieden lessen aan voor volwassenen, zowel voor beginners als voor gevorderden. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring en goed opgeleide instructeurs leer jij Kung Fu op de juiste wijze. Dankzij Kung Fu krijg je meer zelfvertrouwen, leer je zelfverdediging en verbetert jouw conditie. Wing Chun Kung Fu is in Nederland één van de meest beoefende vechtsporten. Je leert hoe jij je op effectieve wijze kunt verdedigen, maar bovenal krijg je er een leuke nieuwe hobby bij!

Kung Fu biedt veel voordelen voor lichaam en geest

Kung Fu is meer dan alleen een mooie vechtsport. Het brengt je verder in het leven en biedt diverse voordelen die je zal ervaren in het dagelijks leven.

  • Met de Kung Fu lessen werk je aan jouw fysieke veiligheid. Je bent in staat tot effectieve zelfverdediging.
  • Tijdens de Kung Fu lessen verbrand je aanzienlijk veel calorieën, je spieren versterken en je stofwisseling versnelt.
  • Kung Fu verbetert je algemene gezondheid. Door een betere ademhalingstechniek slaap je beter, heb je meer energie gedurende de dag en ook je weerstand neemt toe.
  • Daarnaast vergroot het je zelfvertrouwen. Dit leidt tot betere prestaties op het werk, een betere vriendenkring en een positievere instelling om alle uitdagingen aan te gaan.
  • Wist je dat Kung Fu jouw concentratievermogen verbetert? Dit leidt weer tot betere prestaties op werk of school.
  • Kung Fu zorgt niet alleen voor een betere weestand en meer zelfvertrouwen, maar ook voor een betere conditie. Het bevordert jouw uithoudingsvermogen en geeft energie.


Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat Kung Fu voor jou kan betekenen? Boek dan nu jouw gratis proeflessen en probeer het uit!

Gratis proefles

Zij gingen jou voor:

Onze studenten vertellen jou waarom zij kiezen voor Kung Fu Amsterdam.

“Deze plek is gewoon geweldig. Intens leren van een oude kunst, in een niet-competitieve en ondersteunende sfeer.”
Andrew Demetriou

“Fantastische atmosfeer, goede gemotiveerde leraren. Dacht dat ik aardig wing chun kon na 6 jaar, bleek niet zo. Nu een tijd privé lessen en merk de veranderingen ook in m'n dagelijks leven een openbaring!”
Johan Voerman

“De sportschool werd me te eentonig. Hier werk ik aan mijn conditie en leer ik om me zelf te verdedigen. De lessen zijn verslavend! "
Ruud Feltkamp, Acteur

“Kungfu starten bij IWKA was voor mij een experiment nadat een vriend het had aanbevolen en het werd daarna een grote toewijding. De lessen zitten vol energie. Met welke stemming ik de lessen ook start, ik vertrek altijd met veel energie en een grote glimlach. De sihings zijn professioneel, zeer gepassioneerd en toegewijd om hun studenten te helpen verbeteren. Ze observeren, corrigeren, moedigen aan en zijn altijd beschikbaar voor vragen. Ik geniet er veel van!”
Reihaneh Abuie

“Twee jaar geleden kwam ik op een open dag van IWKA HQ en de sfeer van de school sprak me enorm aan. Door de trainingen wordt ik fitter en meer gefocust. Je zit lekkerder in je vel, en voelt je zelfverzekerder. Ieder les leer je ook echt wat en wordt je fysiek en mentaal uitgedaagd om net een stapje verder te gaan! "
Egbert-Jan Weber, Acteur

Terug naar overzicht

Wat vinden onze klanten?

Meer referenties
''For my daughter this resulted in mutual respect, build on kindness and discipline.''
''Wij zijn zeer dankbaar voor de lessen en de positieve impact die ze maken op onze dochter.''
''We can see they are learning a lot and are very satisfied with their progression.''
''I would say that IWKA is not just a place where you learn Kung Fu; it’s a place where you learn about life.''
25
jaar ervaring
18
landen
2
gratis proeflessen
10K+
enthousiaste leerlingen