Kung Fu lessen voor:

Kinderen

Bij Kung Fu Amsterdam bieden we leuke Kung Fu lessen aan voor kinderen. Wist je dat Kung Fu tot meer discipline, zelfvertrouwen, succes en kracht leidt? Dit gun jij jouw kind toch ook? We geven lessen aan kinderen van 4 tot en met 16 jaar. Spelenderwijs leren de kinderen zichzelf te verdedigen en om sportief bezig te zijn. Benieuwd of dit iets is voor jouw kind? Schrijf hem of haar dan nu in voor 2 gratis proeftrainingen.

Oefeningen van Kung Fu lessen

De Kung Fu lessen omvatten oefeningen, waarbij de kinderen alle belangrijke basistechnieken in zelfverdediging op een spelende manier eigen maken. Denk hierbij aan de volgende oefeningen:

  • Effectief leren afweren
  • Gepast stoten
  • Veilig leren vallen
  • Conditietraining

Voordelen van Kung Fu voor kinderen

Kung Fu als sport biedt diverse voordelen voor kinderen. Zowel fysiek als mentaal kunnen zij zich ontwikkelen.

Mentale voordelen:

Fysieke voordelen:

Meer zelfvertrouwen krijgen

Sterker en weerbaarder worden

Betere coördinatie- en denkvermogen

Leniger worden

Je leert zelfbeheersing en grenzen stellen

Meer uithoudingsvermogen

 

Jouw kind leert zich dankzij de Kung Fu trainingen op effectieve wijze te verdedigen tegen grotere en sterke personen. Het vergroot de eigenwaarde. Jouw kind krijgt meer zelfvertrouwen en het heeft een positief effect op het gedrag en de houding. In een veilige omgeving leren de kinderen zich verder te ontwikkelen. Daarnaast staat plezier natuurlijk centraal en zijn de Kung Fu lessen vooral heel erg leuk! Benieuwd hoe het is? Schrijf jouw kind nu in voor gratis proeflessen en probeer het uit.

Gratis proefles

Ervaringen van leerlingen en ouders:

Zij kozen voor de lessen van Kung Fu Amsterdam:

“Ik lachte toen ik hoorde dat Kung Fu mijn kind discipline zou leren en zelfvertrouwen zou geven, de veranderingen in gedrag en houding zijn geweldig, net zoals het enthousiasme voor iedere volgende les".

“Mijn dochter was erg onzeker, maar sinds ze op kung fu les zit, heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen en durft veel meer zelf te doen. Dat merk je thuis en op school, ze heeft een andere houding gekregen en wordt daardoor niet meer gepest.”
Marnix Veldkamp – Amsterdam

“Wij waren op zoek naar iets dat er voor kon zorgen dat onze zoon zijn zusje niet meer zou slaan. Dankzij Sifu Sergio's Kung Fu is hij nu een voorbeeldige leerling op school. Hij slaat niemand meer en zijn lerares heeft alleen maar goede dingen te zeggen over zijn gedrag. Ook heeft hij meer vriendjes gekregen. En ja, hij slaat ook zijn zusje niet meer.”
Bert & Francis de Goede - Amsterdam

“Welk kind wil zich nou niet laten inspireren door de vechttechnieken van Bruce Lee en The Karate Kid, Natuurlijk wilde ook onze zoon, jongens eigen, na het zien van deze films op een vechtsport. Wij wilden meer zelfverdediging. We kozen voor Kung Fu Amsterdam, bekend om zijn goede reputatie, waar hij positieve begeleiding krijgt en veel leert over discipline, zelfvertrouwen, zelfrespect en heel belangrijk, omgaan met anderen.”
de la F. - Assendelft

Terug naar overzicht

Wat vinden onze klanten?

Meer referenties
''For my daughter this resulted in mutual respect, build on kindness and discipline.''
''Wij zijn zeer dankbaar voor de lessen en de positieve impact die ze maken op onze dochter.''
''We can see they are learning a lot and are very satisfied with their progression.''
''I would say that IWKA is not just a place where you learn Kung Fu; it’s a place where you learn about life.''
25
jaar ervaring
18
landen
2
gratis proeflessen
10K+
enthousiaste leerlingen