aanmelden"Ik lachte toen ik hoorde dat Kung Fu mijn kind discipline zou leren en zelfvertrouwen zou geven, de veranderingen in gedrag en houding zijn geweldig, net zoals het enthousiasme voor iedere volgende les".

Geef uw kind het cadeau van ZELFVERTROUWEN

ingang kung fu schoolontvangstruimte kung fu schoolkwoon is de training zaal van de kung fu schooltraining wooden dummy

Beste ouder,

U denkt, "kom op... hoe kan Kung Fu tot succes en zelfvertrouwen leiden" Op meer manieren dan u zich kunt voorstellen! Kung Fu Amsterdam is één van de meest succesvolle Kung Fu scholen in Nederland. Al meer dan 15 jaar zien wij de positieve veranderingen bij kinderen tijdens onze trainingen.

Zie dat uw kind meer zelfvertrouwen en energie krijgt.

Sabine Koning

Betere school resultaten.

Groter zelfvertrouwen

Verhoogde kracht, zowel

lichamelijk als geestelijk.

En dat alles gebeurt terwijl het kind leert "schoppen, blokkeren en stoten."

sifu Sergio met leerling

Bekijk het op eens op deze manier: Wat Uw kind het meest weerhoudt om zich ten volle te ontplooien komt niet voort uit "agressie op school of op straat". Het komt voort uit zijn/haar eigen twijfels en angsten:

“Ik ben niet zo slim als Paul.”

“Ik begrijp niet wat mijn leraar zegt .”

“Ik wou dat ik (sterk, mooi, lang) was als Els.”

“Waarom maakt Jim het me zo moeilijk?”

“Waarom kan ik niet zo populair zijn als Sherry?”

De vraag is, hoe helpt u uw kind om deze negatieve gedachtes te bestrijden?

Het goede nieuws is, ik heb een bewezen oplossing.
 Ik noem het Little Panda's, Tigers en Dragons.
Een programma dat al voor tientallen kinderen heeft gewerkt.

training van kindergroep

Vergeet niet martial arts gaat minder over het feit dat uw kind
leert vechten tegen een ander, maar meer over het gevecht
met zichzelf en zijn twijfels.

aanmelden

Als uw kind de discipline en vaardigheden gebruikt, die hij/zij bij Kung Fu Amsterdam leert, vindt hij/zij in zichzelf een sterke niet te stoppen kracht. Een kracht, die hem of haar de mogelijkheden geeft om de deuren in te trappen van zijn eigen twijfels.
Ik ken geen één sport die dit beter doet dan Kung Fu.

Waarom een proefles bij Kung Fu Amsterdam?

Reden #1
 • 2 Gratis proeflessen
 • Gratis rondleiding door onze faciliteiten (bekijk onze state of the art trainingsfaciliteiten en zie met eigen ogen waarom zoveel mensen voor kung fu Amsterdam kiezen)
 • Één speciale privé groepstraining.
 • Gratis T-shirt.
 • Gratis consult (we kijken waar naar je op zoek bent en wat je uit ons programma kan halen. We beantwoorden al jouw vragen, we zorgen dat alles duidelijk is, zodat je een weloverwogen besluit kan nemen)
 • Gratis DVD
 • Gratis trainingstips en training video’s vanuit China.

 

Reden #2

"Gestructureerd, speciaal introductiepakket voor beginners"
 • Curriculum dat focust op de noodzakelijke, fundamentele principes en technieken, die nodig zijn om door te stromen naar het volgende level.
 • Uw kind leert ons kung fu systeem zonder angst te hebben zonder te moeten sparren of in elkaar geslagen te worden
 • Veel martial arts programma’s en kung fu scholen laten uw kind op de eerste dag soms al sparren tegen gevorderde leerlingen.
  Dat is onverantwoordelijk en leidt vaak tot onnodige blessures. Bij ons gebeurt dat niet…
 • Ontdek het perfecte systeem om heel snel heel goed te worden.
 • Uw kind leert bij ons wat onze grootmeester met 25 jaar kung fu ervaring direct vanuit China naar onze academy in Amsterdam haalt.
 • Uw kind leert in een aan zijn/haar leeftijd aangepast tempo..

 

Reden #3

"Veiligheid"
 • Veiligheid is voor ons een eerste vereiste.
 • De mythe: “om kung fu te leren, moet je vechten en sparren”. U wilt niet, dat uw kind thuis of op school komt met een blauw oog of iets dergelijks. Als hij/zij zover is en wil sparren kan dat, maar alleen voor wie dat WIL en alleen onder begeleiding van onze instructeurs!
 • We hebben een programma, waar een kind traint, plezier heeft, technieken en vaardigheden leert om zichzelf te verdedigen.

 

Reden #4

"Goed opgebouwd curriculum"
 • Jammer genoeg wordt op vele scholen door instructeurs gedaan “wat ze op dat moment leuk vinden” (stel je voor, dat je een opleiding aan een universiteit volgt voor duizenden euro’s, die geen curriculum heeft  en de leraren komen binnen en onderwijzen “dat wat ze leuk vinden” zonder enige structuur)
 • Bij Kung Fu Amsterdam draait het allemaal om systemen, we hebben verschillende pakketten aangepast aan de leeftijd van een kind.
  Voor kinderen die een stapje verder willen nemen hebben we het complete pakket voor de kinder Black Belt en daarna de mogelijkheid om door te stromen naar de junioren en volwassenen graden.
 • Kinderen kunnen vanaf 3 jaar beginnen in de panda groep. We hebben voor hen een speciaal aangepast programma.
aanmelden

Reden #5

"Info direct uit China en Hong Kong"
 • Al onze instructeurs zijn opgeleid door Sifu Sergio, die in China woont en wereldwijd bekend staat als “de encyclopedie van Wing Chun”. Zij worden regelmatig bijgeschoold door hem in Amsterdam en Hong Kong, om te zorgen dat ons systeem, onze stijl, onze principes en filosofie op de juiste en authentieke manier worden overgebracht op iedere leerling van onze academy.
 • Het gehele team komt wekelijks bijeen om te evalueren en te trainen. Om er zeker van te zijn, dat de doelen, waar onze leerlingen zo hard voor trainen ook daadwerkelijk bereikt worden.
 • Train bij instructeurs, die weten hoe ze les moeten geven. (instructeurs moeten eerst een stage van 2 jaar doorlopen voordat ze zelfstandig les mogen geven).

 

Reden #6

"Authentieke Chinese leeromgeving, een klein stukje China in Amsterdam"

trainingszaal
trainingszaal


kleedkamer

Kleedkamers
 • 3 trainingsruimtes in traditionele Chinese sfeer met authentiek  Chinees trainingsmateriaal, aangepast voor kinderen.
 • Moderne ontvangstruimte waar je rustig een drankje kan nemen of een stukje fruit eten en als u de les wilt volgen kan dat ook.
 • Kennis vanuit verschillende lineages direct van de bron, Ip Man Wing Chun, Tang Yick Wing Chun etc. allemaal systematisch verwerkt in ons systeem

 

Reden #7

"Positieve, vriendelijke sfeer"
 • Iedere keer dat uw kind komt voor training zal ons personeel hem/haar hartelijk en met respect begroeten.
 • Kung Fu Amsterdam hoort een gevoel van “thuis komen” te geven, waar je komt om plezier te hebben, te trainen, in vorm te komen en stress en angst kwijt te raken.
 • Wederzijds respect en positieve energie zijn de pijlers van Kung Fu.


Reden #8

" Een graden systeem"
 • Minimaal 4 keer per jaar zijn er examens en één keer per jaar, voor de kinderen, die daar klaar voor zijn, het black belt examen. (niet verplicht, maar aanbevolen)
 • Iedereen wordt individueel getest, zodat onze instructeurs zich nog meer kunnen focussen op hun vorderingen.
 • Onze academy draait om het zetten van doelen en het trainen om ze te bereiken.
 • Let op de vorderingen van uw kind, zodat zowel u als onze instructeurs exact weten hoe we uw kind kunnen helpen zijn/haar martial arts en fitness doelen te bereiken.
 • Onze instructeurs leren uw kind het curriculum en zorgen ervoor dat ze het begrijpen en zich zelf –verzekerd voelen door alle nieuwe technieken, die ze leren.
aanmelden

Mijn dochter was erg onzeker, maar sinds ze op kung fu les zit, heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen en durft veel meer zelf te doen. Dat merk je thuis en op school, ze heeft een andere houding gekregen en wordt daardoor niet meer gepest.

Marnix Veldkamp - Amsterdam


Wij waren op zoek naar iets dat er voor kon zorgen dat onze zoon zijn zusje niet meer zou slaan. Dankzij Sifu Sergio's Kung Fu is hij nu een voorbeeldige leerling op school.
Hij slaat niemand meer en zijn lerares heeft alleen maar goede dingen te zeggen over zijn gedrag. Ook heeft hij meer vriendjes gekregen. En ja, hij slaat ook zijn zusje niet meer.

Bert & Francis de Goede - Amsterdam


Welk kind wil zich nou niet laten inspireren door de vechttechnieken van Bruce Lee en The Karate Kid, Natuurlijk wilde ook onze zoon, jongens eigen, na het zien van deze films op een vechtsport. Wij wilden meer zelfverdediging. We kozen voor Kung Fu Amsterdam, bekend om zijn goede reputatie, waar hij positieve begeleiding krijgt en veel leert over discipline, zelfvertrouwen, zelfrespect en heel belangrijk, omgaan met anderen. .

Sabina Perlot - Assendelft

aanmelden

Dat het dus ook mogelijk was voor kinderen vanaf 3 jaar. Hij had net die film Kung Fu Panda gezien dus dat stimuleerde hem extra om Kung Fu te gaan doen. en hij was heel enthousiast vol met positieve energie. En wat ik vooral merkte dat hij wat rustiger was, het is een kind wat lekker veel energie heeft en hij werd wat rustiger, dus meer discipline zag ik ook wel bij hem komen. wat ik ook heb gemerkt is dat hij sinds hij bij Sifu Sergio Kung Fu Amsterdam zit dat hij ook veel assertiever is

Mevr Ramphalmisser en haar zoon SiddharthaKung Fu Lessen in Amsterdam - KinderenPaul Resnick
Black Belt instructeur

Nu vraagt u zich misschien af, hoe gaat dit alles in zijn werk
en waarom helpt juist Kung Fu?

Nogmaals, meer dan elke andere sport geeft Kung Fu uw kind de kans om zijn/haar innerlijke krachten te ontwikkelen, terwijl hij/zij sterker en flexibeler wordt, een beter uithoudings vermogen krijgt en goed in balans komt. Dit is nog maar het begin.
In feite zijn fysieke kwaliteiten alleen de fundering voor iets dat veel belangrijker is,
de ontwikkeling van eigenwaarde, geestelijke en spirituele ontplooïng
die hand en hand gaan met fysieke kwaliteiten.

concentratie

Vertrouwen

Uw kind vindt de moed om zich buiten zijn vertrouwde wereld te bewegen. Hij dwingt
zichzelf om moeilijkere Kung Fu bewegingen en vaardigheden te leren. Hij zal niet
langer bang zijn om bang te zijn. Ondertussen leert hij dat hij oogst wat hij zaait.
Hij leert dat hij zelf verantwoordelijk is. Hij zal zijn leven gaan zien als een
constante reis van verbetering en mogelijkheden. Kortom: Hij weigert een slachtoffer van het lot te worden. En neemt zijn lot in eigen hand.

Toenemende kracht

Uw kind beleeft plezier aan het verbeteren van zijn of haar uithoudingsvermogen.
Kan langer rennen en oefent vaardigheden net zo lang tot ze goed gaan.
Kortom: Het kind leert om niet op te geven maar door te zetten.

Ook als het tegenzit, zullen zij met behulp van de instructeurs volharden in het bereiken van hun doelstellingen. Ze zullen niet geremd worden door onzekerheden bij het vinden van oplossingen.

aanmelden

De uitdrukking is: "waar prestaties worden gemeten,
verbeteren de prestaties".

Uw kind ziet onder ogen wat hij kan. Zo leert hij, dat om succes te hebben, hij niemand voor de gek kan houden en zeker niet zichzelf. Dit leidt tot een betere  focus. Hij leert oogcontact te  maken met  zijn leraren (en niet alleen bij Kung Fu). Hij heeft meer aandacht voor wat de leraar zegt. Dit is slechts een voorbeeld van de positieve effecten die Kung Fu op uw kind zal hebben.

kung fu lessen

Geloof me,

“Kung Fu is het beste dat u voor uw kind kunt doen!”

sifu Sergio met dochter
Sifu Sergio Iadarola met zijn dochter in de
Kung Fu school, Da Costastraat 6-8
te Amsterdam

Ik nodig u uit om één van de meest succesvolle krijgskunst programma's in het land uit te proberen! Vul zo snel mogelijk het aanmeldings formulier op deze pagina in en u wordt terug gebeld om een afspraak te maken voor een proefles.

Maakt u zich niet ongerust! We leren ze niet agressief te worden, alleen om zich meer en beter te kunnen uiten door middel van meer zelfvertrouwen.
Als ze al agressief zijn, worden ze in een korte tijdspanne duidelijk minder agressief, terwijl zelfvertrouwen en zelfrespect groter worden.

Dank u voor uw tijd en ik hoop u op één van mijn scholen te mogen ontmoeten.

sifu Sergio


Gratis Proefles
* Email
Voornaam
* Achternaam
* Leeftijd
* Tel:/mobiel
* Postcode
Aanmelden voor de nieuwsbrief
* =verplicht